Mijn naam is Sarah Vercammen. In 2016 studeerde ik af aan de KULeuven als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie. Dit domein omvat het behandelen van klachten betreffende het locomotorisch stelsel, met name spieren, gewrichten, … alles wat ons laat bewegen. Tijdens mijn opleiding tot kinesiste raakte ik gefascineerd door osteopathie en zijn holistische kijk op het menselijk lichaam. Daarom startte ik in 2016 met de 6-jarige opleiding tot osteopaat aan de Flanders International College of Osteopathy te Antwerpen.

De afgelopen 2 jaar deed ik de nodige ervaring op in een groepspraktijk kinesitherapie in Itegem. Een eigen praktijk uitbouwen is nu een volgende en logische stap in mijn carrière.

Ik ben geconventioneerd kinesitherapeut. Mijn tarieven zijn dus vastgelegd door het RIZIV, waardoor patiënten genieten van een maximum terugbetaling door hun ziekenfonds.

Verder is het handig te weten dat ik op afspraak werk en alleen op voorschrift van de dokter.

Om de zorg voor mijn patiënten te optimaliseren, doe ik geen huisbezoeken. In de praktijkruimte heb ik het juiste materiaal bij de hand om een goede zorg te bieden.

Ik werk vooral manueel, aangevuld met oefentherapie.


Waarvoor kan je bij mij terecht:

  • Rugklachten
  • Nekklachten
  • Spanningshoofdpijn
  • Spier- en peesletsels
  • Gewrichtsklachten
  • Revalidatie na operatie of ongeval

In geval van twijfel, aarzel niet om contact op te nemen.


Sarah Vercammen

0477/81.10.50