Mijn naam is Lisette van Loosdrecht en ik ben een door het RIZIV erkend (sport)diëtist, voedingsdeskundige en diabeteseducator. In 2010 studeerde ik, met onderscheiding, af aan de Katholieke Hogeschool Kempen als Bachelor in voedings- en dieetkunde. Ik heb deze studie aangevuld met een post-HBO Motivational Interviewing, een post-HBO sportdiëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en een opleiding tot diabeteseducator aan de Erasmushogeschool te Brussel gevolgd. Verder ben ik gespecialiseerd in het FODMaP-dieet (een dieet voor mensen met IBS).

Ik heb meer dan 2,5 jaar ervaring als klinisch en poliklinisch diëtist. Sinds het najaar van 2012 werk ik als zelfstandig diëtist in o.a. Keerbergen, Herent, Kessel en Ramsel. Ook werk ik als freelance diëtist vanuit Lipasen voor v.z.w. Oostrem te Herent.

Om up-to-date te blijven, neem ik regelmatig deel aan lezingen, congressen en studiedagen. Sinds december 2012 vertegenwoordig ik de diëtisten in de multidisciplinaire stuurgroep van LMN Groot Leuven. Verder ben ik lid van de Nederlandse Diëtisten vereniging en de Vlaamse beroepsvereniging voor voedingskundigen en diëtisten en ben ik actief lid van de Diabetes and Nutrition Organization als redactielid van DNO-nieuws.

De diëtist is uw specialist op het gebied van voeding, voedingsproblematiek en dieet. Om persoonlijke en/of medische redenen is het soms wenselijk om uw voedingspatroon eens te bekijken. Ik kan u hierbij helpen. Ik vind het belangrijk om individueel voedingsadvies op maat te geven dat bijdraagt aan een haalbare voedingsgewoonte die u, voor de rest van uw leven, vol kunt houden.

De diabeteseducator is een belangrijke schakel in het leerproces rond diabetes. Wanneer de diabetespatiënt behoefte heeft aan meer kennis en/of inzicht, moet deze altijd bij mij, als diabeteseducator, terecht kunnen. Naast een educerende taak, heb ik ook een begeleidende taak want steun kan elke patiënt gebruiken.

Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Meer informatie vindt u ook op mijn website: www.lipasen.be

Telefoon: 0495/ 42 83 95
E-mail: eb.nesapil@ofni
Raadpleging: vrijdag 9 – 13u
                      dinsdag 17 – 21u (in de even weken)